Spirit and body in balance

Bonprix

Horoscopul pentru zodia Sobolanului in Anul Calului

Rat94[1]Calului nu ii place deloc sobolanul. Se spune ca Calul va muri dac ava manca fecale de Sobolan. De aceea, norocul celor din Sobolan nu este prea bun in Anul Calului. Conform Teoriei celor  Elmente, Sobolanul este Apa si Calul este Foc. Focului ii este frica de apa. Dar Calul detine cel mai puternic Foc din cadrul celor 12 animale zodiacale. Focul Calului si Apa Sobolanului vor lupta puternic unul cu celalalt.Anul Sarpelui 2013 este primul an de Foc dintr-un ciclu. 2014 Anul Calului este cel de-al doilea an de Foc din ciclu. Daca ati fost bine in 2013 veti continua sa fiti bine si in 2014, dar daca 2013 v-a adus ghinion, atunci fiti pregatit ca in 2014 sa aveti parte de si mai mult ghinion si probleme. Focul este corelat cu banii la Sobolan. Activitatea majora in 2014 are de a face cu banii si prietenii.Sobolanul contine Apa, Calul contine Foc si Pamant. Pamantul poate face Apa sa dispara si sa aduca presiune asupra Sobolanului. In lupta cu Focul si Pamantul din 2014 Sobolanul se va epuiza. De aceea, nativii din Sobolan nu se vor simti cu suficienta energie in 2014.

Cariera: Cariera pentru cei nascuti in Anul Sobolanului nu va fi prea buna. Motivul principal este ca Sobolanul si Calul au o relatie ostila si conflictuala. Asta inseamna ca traseul urmat de cariera nu este armonios si stabil. Calul poate alerga rapid, ceea ce este un semn al mobilitatii si calatoriei. Deci veti avea o agenda incarcata de atributii la job. Probabil veti avea parte de extra-hours sau sa fiti nevoiti sa lucrati in afara orasului. Este posibil chiar sa fie nevvoie sa va relocati. Schimbarea pozitie in firma sau chiar mutarea la o companie noua este posibila.  Toate acestea sunt semne bune. Daca nu acceptati incercarile, veti pierde oportunitatile din timpul acestei competitii.

Daca puneti presiune foarte mare pe pozitia dvs de la birou, atunci nu veti fi fericit la locul de munca. Fie ca schimbati seful sau firma, sau pozitia totusi va veti regasi la final la fel de ocupat. Relatia cu ceilalti este proasta in Anul Calului. Trebuie sa fiti rabdator si sa nu dezvoltati conflicte cu ceilalti. Altfe, veti ave aparte de multe obstacole in cariera. Fiti low profile in 2014 si veti avea o viata sociala linistita.

Banii: Norocul banilor este echitabil in 2014. Calul detine Foc. Sobolanul detine Apa. Focul este conectat cu banii pentru cei din Sobolan. De aceea activitatile legate de bani se vor amplifica. Nativii Sobolan vor simti multe ooprtunitati legate de bani, dar vor trebui sa lupte pt a-i obtine. Daca castigati, atunci Calul va va aduce un venit marit. Dac apierdeti, atunci calul va va aduce pierderi financiare. Deoarece o Stea a Consumului este in preajma in anul 2014. Asta ne spune ca presiunea banilor va va obosi si va va cauza pierderi in Anul Calului.

Nativii Sobolan au nevoie de intelepciune pentru a-si administra investiile financiare in Anul Calului. Ei trebuie sa fie alerti si sa ia in consideratie mai multi factori inainte de a-si decide investiile. Daca aveti nevoie de parteneri de investitii sau de consilieri financiari, atunci cautati pe cei nascuti in Dragon sau Maimuta. Ei va pot ajuta sa luptati cu presiunea Calului si sa va protejati averea. Atata vreme cat nu sunteit lacomi, veti avea un venit stabil.

Dragostea: Dragostea in anul Calului pentru Sobolan este prost asepctata. Sobolanul este Apa, Calul este Foc. De aceea ei nu pot sta impreuna prea bine. Nu va asteptati la rezultate bune in relatiile dvs de dragoste. Totusi daca sunteti barbat, atunci Calul este conectat cu femininul din interiorul vostru. Deci barbatii Sobolan au mai multe sanse sa isi intalneasca partenera in 2014. Puteti sa reusiti in dragoste daca evitati conflictele si va inconjurati de prieteni.

Daca sunteti single si cautati dragostea, atunci primul pas este sa petreceri mai mult timp si bani socializand. Probabil veti cunoaste pe cineva, insa departe de casa. Poate aveti nevoie sa conduceti masina un pic mai departe decat de obicei ca sa va intalniti partenerul. Sau poate descoperiti pe cineva special pe Internet. Daca sunteti norocos, atunci dragostea va va tine ocupati. Daca sunteti deja indragostiti, atunci petreceti mai mult timp sa mentineti relatia. Daca sunteti casatoriti, atunci va puteti planifica vacanta sau calatoriile pentru a va bucura de relatia dvs. Anul Calului va aduce foarte usor conflict si dispute pentru nativii Sobolan. Atat timp cat Sobolanul isi controleaza temperamentul, dragostea si relatia va fi bine.

 Sanatatea: Cei din Sobolan vor simti nevoia sa consume multa putere mentala si energie in 2014. Cum Anul Calului va fi unul foarte ocupat, va trebui sa invatati sa administrati programul dvs si rezervele de timp ca sa va odihniti suficient si s ava relaxati dupa munca. Daca v aruinati sanatatea, atunci veti pierde oportunitati in cariera si prosperitate. Daca ati avut  probleme la rinichi, vezica sau sistemul cardiovascular in 2013, atunci va trebui sa va monitorizati in 2014 ca sa nu se agraveze.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>