Spirit and body in balance

Bonprix

Anul Calului – Horoscop Chinezesc 2014 pentru Zodia Porcului

Daca ziua ta de nastere este inainte de 4 februarie, atunci semnul tau astrologic este Caine nu Porc.(Verifica-ti Zodia) Porcul nu trebuie sa faca munca la ferma pentru om. Ei doa rmananca, beau si dorm. Sunt tratati ca si animale norocoase in zodiacul chinezesc. Calul este cel mai folositor animal omului. Ei pot face munca pe terenurile fermei. De asemeni ajuta la calatorii. Porcul petrece cel mai mult timp in interior, pe cand calul sta mai mult afara. Nu ar trebui sa se deranjeze unul pe celalalt.In teoria celor 5 elemente, porcul este in grupa Apa si Calul in grupa Foc. Apa si Focul sunt elemente opuse. Ar trebui sa lupte unul cu celalalt. Dar Porcul si Calul pot trai in pace. Motivul este urmatorul: porcul contine Apa Masculina si Lemn Masculin. Calul contine Foc Feminin si Pamant Feminin. In horoscopul chinezesc, Apa Masculilna a Porcului si cea Feminina a Calului se atrag recirpoc. Lemnul Masculin al Porcului si Pamantul Feminin al Calului de asemeni se atrag. Asta inseamna ca Porcul si Calul desi par incompatibili pot trai impreuna foarte bine. Acesta este un semn norocos pentru Porc in anul 2014.

In Anul Calului de Lemn apar Steaua Lunii, Banilor si Consumului impreuna cu Steaua Raului. Stelele norocoase si cele ghinioniste apar amestecate. Dar comparat cu anul anterior, al Sarpelui, nativii Porc vor avea mult mai mult noroc in 2014.

Cariera: Simplist vorbind Porcul este Apa si Calul este Foc. Porcul va simti nevoia sa domoleasca Focul. 2014 ese al Calului de Lemn. Lemnul din 2014 face Porcul mai destept. Asta inseamna ca nativii Porc vor fi foarte ocupati in cariera lor. Nativii porc au nevoie de multa energiesi putere mentala in munca lor. Steaua Lunii din 2014 implica un prieten sau o colega femeie care sa il ajute pe nativul Porc in cariera. Oportunitatile de cariera in 2014 arata foarte bine. Venitul din job-ul care il ai va creste considerabil.

Cum Steaua Consumului este si ea in preajma, va trebui sa platesti un pret – timp, energie si transpiratie in schimbul recompensei. Daca nu ai energie sa o faci, atunci altcineva iti va prelua task-urile. De aceea, trebuie sa fii sigur ca esti intr-o forma buna si cu energie ca sa poti face fata incercarilor din cariera ta. Atata vreme cat nu esti lenes, vei avea mari realizari in cariera pana la finele anului Calului.

Bani: Calul contine Foc, care este in relatie cu banii pentru nativii Porc. Lemnul din 2014 este conectat la intelepciunea celor din zodia Porcului. Asta inseamna ca ei vor folosi cunoasterea lor pentru a-si castiga prosperitatea. Alta veste buna este ca o stea ascunsa Steaua Banilor vine acum catre nativul Porc. Desi relatiile sociale arata f bine pentru 2014, nativii Porc vor putea primi sfaturi financiare benefice de la prieteni apropiati sau rude. Se asteapta o prosperitate mult marita in acest an.

Focul Calului de lemn este puternic. Nativii porc vor avea de a face cu banii in acest an foarte des. Desi Porcul are un noroc nativ la bani, cheltuielile lor vor creste in acelasi ritm. Daca va face investitii prea riscante sau va lucra cu prieteni prea lacomi, atunci exista sansa de a pierde bani. O buna abordare este sa cheltuiesti banii cu membrii familiei sau rudele sau de a-i dona la caritate. Astfel vei simti ca cheltuielile tale au fost intelepte si cu folos.

Dragostea: Daca esti singur, atunci ai o buna oportunitate sa iti gasesti dragostea in 2014. Poate vei intampina dificultati sa descoperi ceva in genul tau in activitaile sociale curente, ins anu poti judeca oamenii dupa aspecte exterioare, trebuie sa incerci orice posibilitate. Motivul este ca la Porc nu ii place sa alerge iar Calul alearga foarte repede. Personalitatile lor nu sunt foarte compatibile. De fapt, Calul si Porcul sutn compatibili. Doar ca lor le place sa isi tina povestea de dragoste in secret. Nnu le place s aisi anunte povestea de dragoste in public, le place s avorbeasca incet, nu tare. Daca nu iti poti arata partea tandra, atunci e posibil sa dureze ceva pana iti vei gasi dragostea.

Daca esti indragostit sau casatorit, atunci relatia ta va merge chiar foarte bine. Oricum, daca esti implicat in doua relatii simultan, atunci relatia de dragoste o sa-ti aduca multe probleme, deoarece o Stea Ucigasa este in preajma. Focul Calului poate sa iti transforme dragostea in cenusa.

Sanatate:  Porcul este Apa iar Calul este Foc. Nativii porc pot simti nevoia sa cheltuiasca mult aenergie si putere mentala in cariera si bani in Anul Calului. O Stea a Bolii apare in 2014. Cand esti obosit, atunci trebuie s aopresti totul, sa te odihnesti. Daca nu te simti comfortabil o vreme, atunci e bine sa mergi la doctor. Nu uita de examinarile anuale de sanatate. Daca nu esti sanatos, atunci mai bine nu vizita pacientii din spital. Atata vreme cat nu iti vei neglija starea de sanatate, iti va fi bine in Anul Calului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>