BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2-4 MARTIE 2012

                                   SALA PALATULUI – BUCURESTI

                                           INTRAREA LIBERA !

Vrei sa scapi de stres in cateva minute ? Sau iti doresti sa slabesti ? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive? Sau pur si simplu ti-ar placea sa realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental ? Sau poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur ?

Invata cum sa-ti construiesti acasa un mini spa, gaseste calea catre fericire sau imbunatateste-ti cariera.

De la produse naturiste si cosmetice la psihologie si dezvoltare personala, in cadrul Body Mind Spirit Festival exista cate ceva pentru fiecare vizitator interesat de un stil de viata mai sanatos si mai implinit.

Fie ca esti in cautare de informatii sau de inspiratie Body Mind Spirit Festival te invita sa-ti stimulezi mintea, sa-ti revitalizezi corpul si sa-ti implinesti sufletul.

Toate acestea cu  expozanti de top, traineri de inalta tinuta, asociatii sportive de renume si artisti talentati.

Vino si tu pe 2-4 martie 2012,  la Body Mind Spirit Festival pentru a-ti lua portia de sanatate, relaxare si echilibru !

www.bodymindspiritfestival.ro

 

http://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2012/01/958-x340.jpghttp://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2012/01/958-x340-150x150.jpgadminEvenimente                       BODY MIND SPIRIT FESTIVAL 2-4 MARTIE 2012                                    SALA PALATULUI – BUCURESTI                                            INTRAREA LIBERA ! Vrei sa scapi de stres in cateva minute...Spirit and body in balance