Acest test este ocnceput sa completeze Testul I, mai ales in cazul in care la acest test aveti tendinta de a bifa un numar egal de trasaturi in fiecare tabel.

Fiecare din cele 5 tabele de mai jos A, B, C, D, E conține doisprezece cuvinte sau fraze. Bifează în dreptul  cuvintelor sau frazelor care descriu cu o mare acuratețe personalitatea, comportamentul sau trăsăturile tale.

Bineînțeles ca aceste cuvinte sau fraze ne descriu cel mai adesea la un moment dat bine stabilit în viața și nu sunt valabile pentru totdeauna.
Ce încercăm să stabilim în acest testeste care din ele te descriu cu acuratețe si consecvență în cele mai multe situații de viață.

De exemplu, în tabelul A vei bifa competitiv deoarece dorești să lupți pentru crezurile tale. Dar asta nu descrie neapărat o persoană competitivă – cineva care e competitiv totdeauna, este plin de forță și dincolo de orice are nevoie să câștige.

La fel cum o cineva care poate fi romantic cu persoana iubita nu va fi considerat neaparat o persoana romantica – cineva care abordeaza majoritatea relatiilor si situatiilor in primul rand din persepctiva inimii, adica o persepctiva romantica.

Test II personalitate conform teoriei celor 5 elemente

Fiecare din cele 5 tabele de mai jos A, B, C, D, E conține doisprezece cuvinte sau fraze. Bifează în dreptul cuvintelor sau frazelor care descriu cu o mare acuratețe personalitatea, comportamentul sau trăsăturile tale.

http://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2012/01/test2_5-elemente_panoramic1.jpghttp://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2012/01/test2_5-elemente_panoramic1-150x150.jpgadminTesteAcest test este ocnceput sa completeze Testul I, mai ales in cazul in care la acest test aveti tendinta de a bifa un numar egal de trasaturi in fiecare tabel. Fiecare din cele 5 tabele de mai jos A, B, C, D, E conține doisprezece cuvinte sau fraze. Bifează în...Spirit and body in balance