iShop.ro - Librarie OnlineUrmătoarele 20 de întrebari cu multiple variante de răspuns sunt destinate să te ajute să îţi determini elementul dominant din cele 5 elemente Lemn, Foc, Pământ, Metal şi Apă.
Vei descoperi probabil că aparţii predominant unui singur element, unei combinaţii de două sau chiar trei elemente. Vei descoperi de asemeni că eşti deficient în unul sau mai multe elemente. Din fericire, această descoperire îţi va conferi o perspectivă asupra comportamentului tău, darurile naturale cu care eşti înzestrat, încercarile cu care te confrunţi şi îţi va lămuri de ce faci anumite alegeri în viaţă.
Utilizează această sursă de înţelepciune pentru a-ţi hrăni darurile tale şi a-ţi dezvolta noi modalităţi creatoare de a face faţă încercărilor.
Pentru a obţine rezultate cât mai bune din acest test, încearcă sa parcurgi toate cele 20 întrebări şi apoi alege una din cele cinci variante de răspuns care descrie cel mai adecvat personalitatea sau comportamentul tău în acea situaţie. Este cu siguranţă tentant să alegi răspunsul care ilustrează ceea ce ai vrea să fii sau modul cum ar da bine să acţionezi, dar pentru a te ajuta să iţi descoperi adevăratul element încearcă să fii onest în alegerea răspunsurilor. Unele persoane care au făcut acest test au mărturisit că atunci când nu puteau să se decidă între variantele de răspuns, se întrebau ce răspuns ar alege familia sau prietenii pentru ei şi aceasta îi ajuta să se decidă mai repede.

Date personale

[collapse_this]

Testul de personalitate pentru cele 5 elemente

[collapse_this]
Va vom inapoia raspunsul la testul de personalitate impreuna cu o descriere a principalelor 2 elemente din filosofia chineza caruia ii apartineti cu preponderenta. Multumim!

http://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2012/01/test_cele5_Panoramic1.jpghttp://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2012/01/test_cele5_Panoramic1-150x150.jpgadminEvenimenteUrmătoarele 20 de întrebari cu multiple variante de răspuns sunt destinate să te ajute să îţi determini elementul dominant din cele 5 elemente Lemn, Foc, Pământ, Metal şi Apă. Vei descoperi probabil că aparţii predominant unui singur element, unei combinaţii de două sau chiar trei elemente. Vei descoperi de asemeni...Spirit and body in balance