Practica Xing Shen Zhuang implica un set de miscari care pot fi observate cu usurinta din exterior, insa cheia acestor miscari se reveleaza dupa un timp indelungat de practica zilnica si cunoasterea secventei in care pot interveni deschiderile corpului.
Desi poate fi inregistrata pe un suport video, nu se recomanda practica mimetica deoarece anumite exercitii pot deveni ineficiente sau chiar periculoase (in special cele ce actioneaza asupra zonei lombar – toracice) daca sunt practicate fara intelegerea mecanismelor care intra in actiune si fac posibile anumite rezultate asupra sanatatii si fiintei in ansamblu.

http://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2011/03/bp_ideal_posture.gifhttp://xingshenzhuang.ro/wp-content/uploads/2011/03/bp_ideal_posture-150x150.gifadminTaoismPractica Xing Shen Zhuang implica un set de miscari care pot fi observate cu usurinta din exterior, insa cheia acestor miscari se reveleaza dupa un timp indelungat de practica zilnica si cunoasterea secventei in care pot interveni deschiderile corpului. Desi poate fi inregistrata pe un suport video, nu se recomanda...Spirit and body in balance