Primul semn al unei practici spirituale de succes consta in imbunatatirea sanatatii. Nivelurile de energie se imbunatatesc continuu. Practica va schimba corpul pe interior, organele interne si functiile lor astfel incat imunitatea per ansamblu se imbunatateste. Nu veti mai face gripa din nou. Acest semn este important dar totusi nu este cel mai semnificativ.

Cel mai pretios efect apare atunci cand iti transformi Xin Ling(心灵), cand iti transformi sufletul, incat capeti mai multa intelepciune si credinta. Xin Ling este foarte important, cel mai important am putea spune deoarece controleaza, monitorizeaza si ajusteaza sistemul nostru in intregime. Un Xin Ling armonios va aduce mai multa eleganta intr-un barbat si mai multa frumusete intr-o femeie, o foarte buna sanatate pe fundalul carora intelepciunea se va trezi.

Acesta este un sistem complex pe care fiecare dintre noi il avem. Oamenii intra in tot felul de probleme decoarece sistemul lor nu este stapanit in mod armonios. Xin Ling controleaza acest sistem.

Ca un tel al practicii, noi ca si oameni, avem menirea de a descoperi cine suntem si unde vom merge dupa moartea acestui corp. Sunt doua dintre cele mai importante intrebari pe care umanitatea si le-a pus de-a lungul timpului.

(sursa articolului: daoism.ro si  eventbrite )

adminLongevitatePrimul semn al unei practici spirituale de succes consta in imbunatatirea sanatatii. Nivelurile de energie se imbunatatesc continuu. Practica va schimba corpul pe interior, organele interne si functiile lor astfel incat imunitatea per ansamblu se imbunatateste. Nu veti mai face gripa din nou. Acest semn este important dar totusi...Spirit and body in balance